Over Ons

Over Ons

Fix Personeelsdiensten B.V. is sinds 2007 een betrouwbare partner voor bedrijven in vrijwel alle sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven. Wij zijn uitgegroeid tot een middelgrote uitzendorganisatie voor Oost-Europese arbeidskrachten. Momenteel zijn circa 600 medewerkers geplaatst.

Voor de arbeidsinvulling van een bedrijf komt een hoop kijken, vooral als niet het gehele jaar evenveel arbeid te verrichten is. Daarom kunt u flexibele krachten voor een uitstekende all-in prijs bij ons afnemen. Wij vullen flexibel uw (tijdelijke) vacatures in met gemotiveerde en vakbekwame Oost-Europese werknemers.

Onze werving en selectie vindt in diverse landen plaats. Hierdoor zijn de taalbarrières uitgesloten. Onze medewerkers worden per vacature uitgebreid gescreend en voldoen daardoor altijd aan het door u opgestelde profiel. Korte lijnen en een persoonlijke aanpak maken samenwerken met Fix Personeelsdiensten B.V. overzichtelijk.

0 +
medewekers geplaatst
0
jaar ervaring
0 +
verschillende nationaliteiten
Naast onze kijk op uitzenden, vinden wij het ook belangrijk dat u een goed en veilig gevoel heeft als het gaat om de formaliteiten en zekerheden. Hiervoor dragen wij onder andere…

Wat kunnen wij voor u doen?

Neem contact met ons op via het contactformulier, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Fix Personeelsdiensten