Uitzenden

Uitzendbureau

Fix Personeelsdiensten B.V. is een uitzendbureau / intermediair bedrijf op de arbeidsmarkt. Wij bemiddelen tussen mensen die werk zoeken en bedrijven die arbeid te verrichten hebben.

De uitzendkrachten zijn bij ons ingeschreven als werkzoekende, en komen in dienst bij Fix Personeelsdiensten B.V. zodra ze uitgezonden worden naar een bedrijf. Tussen de uitzendkracht en ons bestaat een arbeidsovereenkomst. De uitzendkracht wordt dan ook betaald door Fix Personeelsdiensten B.V. en niet door het inlenende bedrijf. Het inlenende bedrijf betaalt ons.

Voor de arbeidsinvulling van een bedrijf komt een hoop kijken, vooral als niet het gehele jaar evenveel arbeid te verrichten is. Daarom kunt u flexibele krachten voor een uitstekende all-in prijs bij ons afnemen. Graag denken wij met u mee om dit in goede banen te laten verlopen.

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar en ons kantoor is maar liefst 100 uur per week geopend. Zo staan we altijd voor u klaar.

Volledig transparant

We hebben vaste tarieven per sector, met een vaste volumekorting die voor iedereen gelijk is.

Flexibel

Snel op- of afschalen van personeel is geen probleem. Bovendien kunt u bij ons al vanaf één arbeidskracht inhuren.

Huisvesting

Wij voorzien ook in de huisvesting (volledig volgens SNF normen) van het personeel, mocht dit gewenst zijn voor u.

Uitzendkrachten op de juiste plek

Het belangrijkste bij uitzenden zit hem in het werven en selecteren van de juiste persoon. Daarnaast zorgt begeleiding voor de continuïteit van de samenwerking. Een ingewerkte uitzendkracht levert immers meer rendement. Onze gedachte is dat niet alleen het uurtarief, maar zeker ook de productiviteit een belangrijk onderdeel is voor het bepalen van uw personeelskosten. Onze jobcoachen begeleiden de werknemers op de werkvloer, en ons kantoorpersoneel helpt de buitenlandse medewerkers met allerhandse zaken zoals doktersbezoeken, verzekeringen en de hulp met het vinden van een eigen woning.
0 +
medewekers geplaatst
0
jaar ervaring
0 +
verschillende nationaliteiten

Wat kunnen wij voor u doen?

Neem contact met ons op via het contactformulier, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Fix Personeelsdiensten