Български BG Nederlands NL English EN Deutsch DE Lietuvių kalba LT Polski PL Română RO

Uitzenden

Uitzenden

Fix Personeelsdiensten B.V. is een uitzendbureau / intermediair bedrijf op de arbeidsmarkt. Wij bemiddelen tussen mensen die (tijdelijk) werk zoeken (de uitzendkracht) en bedrijven die (tijdelijk) mensen nodig hebben (de inlener). 

De uitzendkrachten zijn bij ons ingeschreven als werkzoekende, en komen in dienst bij Fix Personeelsdiensten B.V. zodra ze uitgezonden worden naar een bedrijf. Tussen de uitzendkracht en ons bestaat een uitzendovereenkomst (een soort arbeidsovereenkomst). De uitzendkracht wordt dan ook betaald door Fix Personeelsdiensten B.V. en niet door het inlenende bedrijf. Het inlenende bedrijf betaalt ons. (meestal het salaris van de uitzendkracht met wettelijke lasten (loonsom) plus een toeslag).

Zowel bij uitzenden als bij detacheren kan de inlenende partij aansprakelijk worden gesteld voor af te dragen belastingen en premies. Dit is in de invorderingswet 1990 geregeld. Dit risico heet ketenaansprakelijkheid. Fix Personeelsdiensten is gecertificeerd conform normeringarbeid en NEN 4400-1 waarbij dit risico is uitgesloten. Zie certificeringen voor meer informatie.

Voor de arbeidsinvulling van een bedrijf komt een hoop kijken, vooral als niet het gehele jaar evenveel arbeid te verrichten is. Daarom kunt u flexibele krachten voor een uitstekende all-in prijs bij ons afnemen. Graag denken wij met u mee om dit in goede banen te laten verlopen.

Uitzendkrachten op de juiste plek

Het belangrijkste bij uitzenden zit hem in het werven en selecteren van de juiste persoon. Daarnaast zorgt begeleiding voor de continuïteit van de samenwerking. Een ingewerkte uitzendkracht levert immers meer rendement. Onze gedachte is dat niet alleen het uurtarief, maar zeker ook de productiviteit een belangrijk onderdeel is voor het bepalen van uw personeelskosten.

Wat kunnen wij voor u doen?

Neem contact met ons op via het contactformulier, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Fix Personeelsdiensten